Қазақстан Республикасы
Ауыл шаруашылығы министрлігі
+7 (7172) 72-86-71
Сұрақ қою
agrobilimonline@gmail.com
Search
Search
Жаңалықтар
Семинарлар
Семинар кестесі
Семинар материалдары / Қашықтықтан оқыту
Кеңес беру
Кеңес беру материалдары
Сұрақ / жауап
Вебинарлар
График вебинаров
Материалы вебинаров / Дистанционное обучение
Білім базасы
НПА
Бейне сабақтар
Меры государственной поддержки
Мақалалар мен ұсыныстар
Инфографика
Агрокеңесшілер
Байланыс
Жоба жайлы
X
База научных разработок
Мақалалар мен ұсыныстар
Home
Мақалалар мен ұсыныстар
Статьи и рекомендации
Қант қызылшасының биологиялық ерекшеліктері
Биологические особенности сахарной свеклы
Глютенсіз кондитерлік өнімдерге арналған құрғақ қоспаларды өндіру бойынша ұсыным
Рекомендация по производству сухих смесей для безглютеновых кондитерских изделий
Шырын алу үшін жеміс-көкөніс өнімдерін қайта өңдеу
Переработка плодоовощной продукции для получения соков
Page
1
Page
2
Page
3
Filtered (16)
Filters
Reset all
×
Түйе шаруашылығы
×
Баламалы энергия көздері
×
Агроөнеркәсіп кешенін мемлекеттік қолдау
×
Өсімдік және мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу
×
Тұқым шаруашылығы
×
Техникалық дақылдар (қант қызылшасы)
×
Жаңалықтар
×
Категория
Шошқа шаруашылығы
(
6
)
Марал шаруашылығы
(
0
)
Өсімдік және мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу
(
11
)
Жем өндіру, жем-шөп дайындау, жайылым
(
7
)
Етті-сүтті мал шаруашылығы
(
18
)
Қой шаруашылығы
(
2
)
Жылқы шаруашылығы
(
6
)
Түйе шаруашылығы
(
0
)
Ылғалды үнемдейтін технологиялар
(
2
)
Органикалық өндіріс және өңдеу
(
1
)
Құс шаруашылығы
(
3
)
Тұқым шаруашылығы
(
2
)
Жер ресурстарын ұтымды пайдалану, оның ішінде топырақ құнарлығын сақтау және арттыру әдістері, ауыспалы егістерді сақтау
(
0
)
Көкөністер (ашық және жабық жерде), картоп, қант қызылшасы
(
1
)
Дәнді, майлы және мал азықтық дақылдар
(
31
)
Мақта өсіру
(
1
)
Жеміс-жидек дақылдары, бау-бақша, питомник шаруашылығы, бақша дақылдары
(
5
)
Мал шаруашылығы
(
8
)
Агроөнеркәсіп кешеніндегі кооперация
(
0
)
Агроөнеркәсіп кешенін мемлекеттік қолдау
(
0
)
Сүт шаруашылығындағы табындарды басқару
(
0
)
Сүтті құнажындарды өсіру технологиясы
(
1
)
Аквакультура және балық өсіру
(
10
)
Бақша дақылдары
(
3
)
Органикалық егіншілік
(
0
)
Карантин және өсімдіктерді қорғау (фитосанитарлық қауіпсіздік)
(
2
)
Ет және жұмыртқа құс шаруашылығы
(
0
)
Техникалық дақылдар (қант қызылшасы)
(
2
)
Мелиорация, суару техникасы мен технологиясы
(
2
)
Дәл егіншілік
(
0
)
Жаңалықтар
(
0
)
Баламалы энергия көздері
(
1
)
Show
(
16
)
Cancel
Қазақстан Республикасы
Ауыл шаруашылығы министрлігі
Facebook
Youtube
Twitter
Icon-instagram-1
Telegram
Tiktok
Android
Контактная информация Свяжитесь с нами
Телефон
+7 (7172) 72-86-71
E-mail
agrobilimonline@gmail.com
График работы
Понедельник-пятница с 09.30-18.30
Если у Вас остались вопросы, можете связаться с нами, заполнив следующую форму:
Отправить