Қазақстан Республикасы
Ауыл шаруашылығы министрлігі
+7 (7172) 72-86-71
Сұрақ қою
agrobilimonline@gmail.com
Search
Search
Жаңалықтар
Семинарлар
Семинар кестесі
Семинар материалдары / Қашықтықтан оқыту
Кеңес беру
Кеңес беру материалдары
Сұрақ / жауап
Вебинарлар
График вебинаров
Материалы вебинаров / Дистанционное обучение
Білім базасы
НПА
Бейне сабақтар
Меры государственной поддержки
Мақалалар мен ұсыныстар
Инфографика
Агрокеңесшілер
Байланыс
Жоба жайлы
X
База научных разработок
Вебинарлар
Home
Вебинарлар
Вебинарлар
Жер ресурстарын ұтымды пайдалану, оның ішінде топырақ құнарлығын сақтау және арттыру әдістері, ауыспалы егістерді сақтау
Мелиоративные приемы улучшения солонцов и солонцовых пятен. Роль фосфогипса в мелиорации солонцов
Жер ресурстарын ұтымды пайдалану, оның ішінде топырақ құнарлығын сақтау және арттыру әдістері, ауыспалы егістерді сақтау
Тұзданған топырақтарда ауыл шаруашылығы дақылдарының өнiмдiлiгiн арттыру ушiн биоорганикалық тыңайтқышты пайдалану
Дәнді, майлы және мал азықтық дақылдар
Разработка технологии производства полноценных кормов в кормовых угодьях степной зоны Павлодарской области
Дәнді, майлы және мал азықтық дақылдар
Повышение эффективности возделывания риса путем внедрения водосберегающих технологий
Дәнді, майлы және мал азықтық дақылдар
Особенности апробации зерновых и масличных культур
Агроөнеркәсіп кешеніндегі кооперация
«Ауыл Аманаты» жобасының аясында ауыл шаруашылық кооперативтерін құру ерекшеліктері
Page
1
Page
2
Page
3
Page
4
…
Page
15
Filtered (90)
Filters
Reset all
×
Дәнді, майлы және мал азықтық дақылдар
×
Агроөнеркәсіп кешеніндегі кооперация
×
Мелиорация, суару техникасы мен технологиясы
×
Қой шаруашылығы
×
Органикалық өндіріс және өңдеу
×
Жер ресурстарын ұтымды пайдалану, оның ішінде топырақ құнарлығын сақтау және арттыру әдістері, ауыспалы егістерді сақтау
×
Шошқа шаруашылығы
×
Год проведения
Выберите Год проведения
2020 (0)
2021 (0)
2022 (16)
2023 (62)
2024 (10)
Место проведения
Выберите Место проведения
Астана (6)
Алматы (29)
Акмолинская область (3)
Шымкент (1)
Актюбинская область (0)
Алматинская область (12)
Атырауская область (0)
Восточно-Казахстанская область (6)
Жамбылская область (0)
Западно-Казахстанская область (9)
Карагандинская область (0)
Костанайская область (2)
Кызылординская область (0)
Павлодарская область (1)
Северо-Казахстанская область (6)
Туркестанская область (5)
Мангистауская область (0)
Абайская область (0)
Улытауская область (0)
Жетысуская область (0)
Категория
Шошқа шаруашылығы
(
3
)
Марал шаруашылығы
(
3
)
Өсімдік және мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу
(
16
)
Жем өндіру, жем-шөп дайындау, жайылым
(
4
)
Етті-сүтті мал шаруашылығы
(
25
)
Қой шаруашылығы
(
11
)
Жылқы шаруашылығы
(
18
)
Түйе шаруашылығы
(
21
)
Ылғалды үнемдейтін технологиялар
(
6
)
Органикалық өндіріс және өңдеу
(
11
)
Құс шаруашылығы
(
2
)
Тұқым шаруашылығы
(
13
)
Жер ресурстарын ұтымды пайдалану, оның ішінде топырақ құнарлығын сақтау және арттыру әдістері, ауыспалы егістерді сақтау
(
14
)
Көкөністер (ашық және жабық жерде), картоп, қант қызылшасы
(
10
)
Дәнді, майлы және мал азықтық дақылдар
(
42
)
Мақта өсіру
(
4
)
Жеміс-жидек дақылдары, бау-бақша, питомник шаруашылығы, бақша дақылдары
(
13
)
Мал шаруашылығы
(
18
)
Агроөнеркәсіп кешеніндегі кооперация
(
9
)
Агроөнеркәсіп кешенін мемлекеттік қолдау
(
7
)
Сүт шаруашылығындағы табындарды басқару
(
1
)
Сүтті құнажындарды өсіру технологиясы
(
1
)
Аквакультура және балық өсіру
(
3
)
Бақша дақылдары
(
4
)
Органикалық егіншілік
(
1
)
Карантин және өсімдіктерді қорғау (фитосанитарлық қауіпсіздік)
(
2
)
Ет және жұмыртқа құс шаруашылығы
(
0
)
Техникалық дақылдар (қант қызылшасы)
(
0
)
Мелиорация, суару техникасы мен технологиясы
(
0
)
Дәл егіншілік
(
0
)
Жаңалықтар
(
0
)
Баламалы энергия көздері
(
0
)
Найти
Сброс
Show
(
90
)
Cancel
Найти
Сброс
Қазақстан Республикасы
Ауыл шаруашылығы министрлігі
Facebook
Youtube
Twitter
Icon-instagram-1
Telegram
Tiktok
Android
Контактная информация Свяжитесь с нами
Телефон
+7 (7172) 72-86-71
E-mail
agrobilimonline@gmail.com
График работы
Понедельник-пятница с 09.30-18.30
Если у Вас остались вопросы, можете связаться с нами, заполнив следующую форму:
Отправить