Етті ірі қара малын өсірудің негіздері

  • Home
  • Етті ірі қара малын өсірудің негіздері
Shape Image One

Етті ірі қара малын өсірудің негіздері

Өткізу орны: ТОО «УНПЦ» «Байсерке-Агро», Алматинская область, Талгарский район с. Аркабай.

Өткізу күні: 14 июня 2021 г.

Аяқтау нысаны: Семинарға қытысусертификаты.

Эксперт: Садыбаев У.Ж.

СағатДәріс тақырыбыЛектор АТЖ
 900- 915Ашылу салтанаты ұйымдастырушылардың алғы сөзіБекенов Д.М. Директоры «Байсерке – Агро» оқу ғылыми - өндірістік орталығы» ЖШС
915- 1000Ірі қара малының биологиялық өсіп өну ерекшеліктері.Садыбаев У.Ж. ғылыми қызметкер «ҚМШЖөҒЗИ » ЖШС
1000- 1045Ірі қара табындары өндірісін ұйымдастыру. Төлдету және емізулі бұзауларды өсіру.Садыбаев У.Ж. ғылыми қызметкер «ҚМШЖөҒЗИ » ЖШС
1045-1100Кофе-брейкСадыбаев У.Ж. ғылыми қызметкер «ҚМШЖөҒЗИ » ЖШС
1100 – 1145Етті ірі қара табынын құру. Етті ірі қара малдарына арналған қора жайлардың технологиялық жоспарлаудың негізгі нормалары.ТОО «УНПЦ  Байсерке -Агро»
1145 - 1230Етті ірі қара малын азықтандыру.Садыбаев У.Ж. ғылыми қызметкер «ҚМШЖөҒЗИ » ЖШС
1230 – 1315Азық өндіруСадыбаев У.Ж. ғылыми қызметкер «ҚМШЖөҒЗИ » ЖШС
1315-1430Түскі асБайсерке – Агро» оқу ғылыми - өндірістік орталығы» ЖШС
1430-1730Қазақстан жерінде өсірілетін етті ірі қара асыл тұқымды малдары Етті ірі қара тұқымдарын асылдандыру жұмыстарыБекенов Д.М. Директоры «Байсерке – Агро» оқу ғылыми - өндірістік орталығы» ЖШС
1730-1800Сұрақтар мен жауаптар, сауалнаманы толтыру, Сертификаттарды салтанатты тапсыру Семинардың жабылуы.Бекенов Д.М. Директоры «Байсерке – Агро» оқу ғылыми - өндірістік орталығы» ЖШС
Поделиться ссылкой на статью
0
ru_RU